برزیل

Homa

Seyr

Banner 4
شهریور 20, 1393 Hit: 858

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای برریل

 

  1. §         مدارک لازم جهت اخذ ویزا برزیل:

    1.       پاسپورت

    2.       کپی شناسنامه و ترجمه رسمی

    3.       ۳قطعه عکس ۳ در ۴

    4.       گواهی اشتغال به کار

    5.       سند ملکی

    6.       پرینت حساب بانکی بالای ۲۰ میلیون

    7.       چک ضمانت بازگشت ۵ میلیون تومانی

     

    §         شرایط اخذ ویزا:

    ویزا برزیل ۹۰ روز اعتبار دارد که طی این مدت می توانید ۱۵ روز در آن کشور اقامت کنید.

    مدت لازم برای اخذ ویزا حداقل ۳۰ روز کاری است.

    برای اخذ ویزا برزیل حتما باید رزرو هتل محل اقامت در آن کشور به سفارت ارائه شود.

    اگر قصد سفر توریستی به برزیل را دارید بهتر است از طریق آژانس های مسافرتی با تور های برزیل به این کشور سفر کنید، چراکه هم در روند اخذ ویزا برزیل تاثیر مثبت دارد و هم مقرون به صرفه تر است.

     

    §         قیمت :

    ۱میلیون تومان

     

     

     

رای دادن به این مورد
(0 آرا)
مجموعه های بیشتر: « ایران تاجیکستان »

تماس با ما

  • ایران - قائنات - خیابان امام خمینی (ره) - حاشیه میدان شیرازی
  • 05632521285/09159615565
  • فکس:05632526373

 

درباره ما

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری هماسیر

مجری تورهای داخلی و خارجی

 

  • برگزار کننده تورهای زیارتی
  • سفرهای به یاد ماندنی به تمامی نقاط جهان
  • امکانات لوکس و اقامت در بهترین هتل ها
660834
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
26
167
298
659687
2721
3065
660834
آی‌پی شما: 54.224.197.86
امروز: سه شنبه، 02 آبان 1396

دسترسی آسان

تورهای لحظه آخری

کتاب

نرخ زنده

زمان و وضعیت آب و هوایی

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Note: The home page is overrided by Main Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction