اروپا(شینگن)

Homa

Seyr

Banner 2
Banner 4
شهریور 20, 1393 Hit: 970

 

مدارک لازم برای اخذ ویزا شینگن (اروپا)

 

  1.  

    1.        پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود(

    2.        اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن

    3.        دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن

    4.        پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد

    5.        سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر

    6.        مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد(

    7.        چک تضمین شده  بانکی در وجه مسافر به مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر  بابت ضمانت بازگشت

    8.        کشور های عضو محدوده ی شینگن :  اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس

     

    §         شرایط اخذ ویزا اروپا :

    تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. احتیاجی به تایید دادگستری  نیست

    برای دوستانی که برای اولین بار ویزای شینگن دریافت می کنند ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانند در محدوده شینگن اقامت کنند.

    اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.

    در حال حاضر به علت روند آسان تر اخذ ویزا از طریق کشور ایتالیا ، ویزا شینگن از این کشور اخذ می شود که شما بعد از ورود به کشور ایتالیا می توانید به هریک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید. البته این موضوع الزامی نیست ولی بهتر است رعایت شود.

    حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.

    بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است..

    در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.

    اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.

     

رای دادن به این مورد
(0 آرا)
مجموعه های بیشتر: « آذربایجان امارات »

تماس با ما

  • ایران - قائنات - خیابان امام خمینی (ره) - حاشیه میدان شیرازی
  • 05632521285/09159615565
  • فکس:05632526373

 

درباره ما

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری هماسیر

مجری تورهای داخلی و خارجی

 

  • برگزار کننده تورهای زیارتی
  • سفرهای به یاد ماندنی به تمامی نقاط جهان
  • امکانات لوکس و اقامت در بهترین هتل ها
660873
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
65
167
337
659687
2760
3065
660873
آی‌پی شما: 54.224.197.86
امروز: سه شنبه، 02 آبان 1396

دسترسی آسان

تورهای لحظه آخری

کتاب

نرخ زنده

زمان و وضعیت آب و هوایی

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Note: The home page is overrided by Main Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction