چاپ این صفحه
شهریور 21, 1393 Hit: 945

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای گرجستان

 

§        


تا اول سپتامبر ۲۰۱۴ ایرانیان در هرکجای دنیا با پاسپورت ایرانی در مرزهای زمینی و هوایی گرجستان میتوانستند با پرداخت ۳۵ دلار ویزای گرجستان را دریافت کنند و وارد این کشور بشوند. اما از اول سپتامبر ۲۰۱۴ قوانین تغییر کرده و اخذ ویزای گرجستان فقط و فقط در سفارت این کشور در تهران برای ایرانیان انجام می شود.

 

§         مدارک لازم :

1.       اصل پاسپورت

2.       عکس ۳ در ۴

3.       بلیط رفت و برگشت هواپیما

4.       وچر هتل

5.       بیمه مسافرتی

 

§         نکات قابل توجه :

مسافرین قبل از برنامه ریزی برای سفر باید اقدام به اخذ وقت مصاحبه از سفارت گرجستان کنند. این وقت مصاحبه از طریق سایت سفارت یا از طریق آژانس های مسافرتی انجام میشود.

بعد از تعیین وقت ، مسافر با مدارک بالا در سفارت حضور پیدا کرده و مدارک را ارائه میکند. از زمان تحویل مدارک ۱۵ روز تا اخذ ویزا زمان لازم است.

مدت ویزای گرجستان طبق تاریخ سفر مسافر که در بلیط هواپیما و وچر هتل قید شده است ، میباشد.

 

§         هزینه اخذ وقت مصاحبه :

۱۰دلار

 

رای دادن به این مورد
(0 آرا)