هنگ کنگ

Homa

Seyr

Banner 4
شهریور 20, 1393 Hit: 933

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای هنگ کنگ

 

  •            مدارک لازم برای اخذ ویزا هنگ کنگ:

     

    1.       اسکن پاسپورت با ۷ ما اعتبار

    2.       پرینت حساب بانکی(لاتین) با حداقل ۱۰ میلیون تومان مانده

    3.       گواهی اشتغال به کار

     

     

    §         شرایط اخذ ویزا هنگ کنگ :

     

    ویزا توریستی هنگ کنگ ۱۴ روز اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روزه شما می توانید ۲ بار وارد این کشور شوید.

     

    ویزا به فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی هنگ کنگ ۶۰ روز کاری زمان لازم دارد.

     

    حساب بانکی که شما پرینت آن را تهیه می کنید ، بهتر است حداقل ۱۰ میلیون تومان مانده داشته باشد.

     

     

     

    §         قیمت :

    ویزا عادی ۲۵۰ دلار

     

     

رای دادن به این مورد
(0 آرا)
مجموعه های بیشتر: « هند وقت سفارت آمریکا »

تماس با ما

  • ایران - قائنات - خیابان امام خمینی (ره) - حاشیه میدان شیرازی
  • 05632521285/09159615565
  • فکس:05632526373

 

درباره ما

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری هماسیر

مجری تورهای داخلی و خارجی

 

  • برگزار کننده تورهای زیارتی
  • سفرهای به یاد ماندنی به تمامی نقاط جهان
  • امکانات لوکس و اقامت در بهترین هتل ها
660836
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
28
167
300
659687
2723
3065
660836
آی‌پی شما: 54.224.197.86
امروز: سه شنبه، 02 آبان 1396

دسترسی آسان

تورهای لحظه آخری

کتاب

نرخ زنده

زمان و وضعیت آب و هوایی

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Note: The home page is overrided by Main Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction