قطر

Homa

Seyr

Banner 4
شهریور 20, 1393 Hit: 888

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای قطر

 

  •          مدارک لازم جهت اخذ ویزا قطر:

    1.       اسکن رنگی از پاسپورت

    2.       مدرک شغلی به زبان انگلیسی

     

    §         شرایط اخذ ویزا قطر:

    ویزا قطر ۱ماه اعتبار دارد که شما می توانید ۲۸ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

    ویزا قطر حتما باید همراه با رزرو هتل باشد و فقط وچر چند هتل پنج ستاره خاص مورد قبول سفارت می باشد.

    برای اخذ ویزا حداقل ۳ شب هتل رزرو می شود. به محض خروج مسافر از هتل ویزا باطل می شود. به همین دلیل اگر مسافر تمایل به اقامت بیشتر از ۳ شب در قطر را دارد باید در همان هتل رزرو خود را تمدید کند.

    در صورت عدم تمدید رزرو هتل در کشور قطر ، مسئولین هتل به وزارت امور خارجه کشور قطر اطلاع داده و مسافر در هنگام خروج از کشور دچار مشکل می شود.

     

رای دادن به این مورد
(0 آرا)
مجموعه های بیشتر: « سنگاپور هند »

تماس با ما

  • ایران - قائنات - خیابان امام خمینی (ره) - حاشیه میدان شیرازی
  • 05632521285/09159615565
  • فکس:05632526373

 

درباره ما

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری هماسیر

مجری تورهای داخلی و خارجی

 

  • برگزار کننده تورهای زیارتی
  • سفرهای به یاد ماندنی به تمامی نقاط جهان
  • امکانات لوکس و اقامت در بهترین هتل ها
660861
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
53
167
325
659687
2748
3065
660861
آی‌پی شما: 54.224.197.86
امروز: سه شنبه، 02 آبان 1396

دسترسی آسان

تورهای لحظه آخری

کتاب

نرخ زنده

زمان و وضعیت آب و هوایی

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Note: The home page is overrided by Main Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction