سنگاپور

Homa

Seyr

Banner 4
شهریور 20, 1393 Hit: 1376

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای سنگاپور

 

  • §         مدارک لازم برای اخذ وبزا سنگاپور
    1.        اسکن رنگی از پاسپورت
    2.        اسکن رنگی ۱ قطعه عکس
     
     
    §         شرایط اخذ ویزا سنگاپور :
    ویزا توریستی سنگاپور ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور سنگاپور اقامت کنید.
     
    ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی سنگاپور ۱۸ روز کاری و ویزا فوری سنگاپور ۹ روز کاری زمان لازم دارد.
     
     در صورت نیاز امکان تحویل ویزا در کشور مالزی وجود دارد. در غیر این صورت ویزا در ایران به مسافرین تحویل داده می شود.
    ویزا فوری سنگاپور حتما در کشور مالزی تحویل داده می شود
     
     
     
     
    §         قیمت :
    ویزا عادی ۴۳ دلار
    ویزا فور ۶۳ دلار

     

     

     

رای دادن به این مورد
(0 آرا)
مجموعه های بیشتر: « روسیه قطر »

تماس با ما

  • ایران - قائنات - خیابان امام خمینی (ره) - حاشیه میدان شیرازی
  • 05632521285/09159615565
  • فکس:05632526373

 

درباره ما

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری هماسیر

مجری تورهای داخلی و خارجی

 

  • برگزار کننده تورهای زیارتی
  • سفرهای به یاد ماندنی به تمامی نقاط جهان
  • امکانات لوکس و اقامت در بهترین هتل ها
707207
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
436
53
530
705539
4809
8978
707207
آی‌پی شما: 54.81.117.119
امروز: چهارشنب، 05 ارديبهشت 1397

دسترسی آسان

تورهای لحظه آخری

کتاب

نرخ زنده

زمان و وضعیت آب و هوایی

سایت های مفید

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Note: The home page is overrided by Main Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction