تاجیکستان

Homa

Seyr

Banner 4
شهریور 20, 1393 Hit: 899

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای تاجیکستان

 

  •   مدارک لازم برای اخذ ویزا تاجیکستان

1.       اصل پاسپورت

            قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید

 

§         شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی تاجیکستان ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تاجیکستان اقامت کنید.

ویزا از طرف سفارت تاجیکستان به صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تاجیکستان حداقل ۵ روز کاری و ویزا فوری تاجیکستان ۲ روز کاری زمان لازم دارد.

 

§         قیمت :

ویزا عادی یکبار ورود ۱ ماهه ۳۵ یورو

ویزا فوری یکبار ورود ۱ ماهه ۴۵ یورو

ویزا تجاری عادی ۵۵ یورو

 

 

 

رای دادن به این مورد
(0 آرا)
مجموعه های بیشتر: « برزیل تایلند »

تماس با ما

  • ایران - قائنات - خیابان امام خمینی (ره) - حاشیه میدان شیرازی
  • 05632521285/09159615565
  • فکس:05632526373

 

درباره ما

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری هماسیر

مجری تورهای داخلی و خارجی

 

  • برگزار کننده تورهای زیارتی
  • سفرهای به یاد ماندنی به تمامی نقاط جهان
  • امکانات لوکس و اقامت در بهترین هتل ها
660845
امروز
دیروز
هفته جاری
هفته گذشته
ماه جاری
ماه گذشته
بازدید کل
37
167
309
659687
2732
3065
660845
آی‌پی شما: 54.224.197.86
امروز: سه شنبه، 02 آبان 1396

دسترسی آسان

تورهای لحظه آخری

کتاب

نرخ زنده

زمان و وضعیت آب و هوایی

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Cyan Green Brown Purple Tomato

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight

Background Color

Spotlight1

Background Color

Spotlight2

Background Color

Spotlight4

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Note: The home page is overrided by Main Layout so the changing layout will not applied for this page.
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction